Biomed Acidophilus

Tunnettu maitohappobakteeri, joka elää normaalisti ohutsuolessa. Se on tärkein probioottisista bakteereista ja ykenee pitämään suoliston mirobiflooran terveenä.

Lactobacillus acidophilus kuuluu ihmisperäiseen probioottibakteeristoon ja sillä on monia terveyttä edistäviä vaikutuksia. Sen on osoitettu vähentävän kolesterolin imeytymistä ja se lisää laktaasientsyymin tuotantoa, joten se helpottaa maitosokerin (laktoosin) imeytymistä. Se auttaa myös tasapainottamaan suolistomikrobistoa antibioottihoidon jälkeen.

Bifidobacterium bifidum on mikrobiologisesti tunnettu jo 20 vuoden ajalta. Se on ohutsuolen alaosan normaaleista bakteereista tärkein, mutta vaikuttaa koko suoliston mikrobifloorassa. Sen on osoitettu tehostavan ruuansulatusjärjestelmän toimintaa. Se osallistuu lisäksi immuunijärjestelmän säätelyyn, rasva-aineenvaihduntaan ja vähentää kolesterolin imeytymistä. Vahvistaa luonnollista vastustuskykyä.

- Pakkauskoko: 30 tabl

  • Brändi: Biomed

"Probioottinen ravintolisä tehostamaan hyvien bakteereiden määrää ja kasvua suolistossa. Acidophiluksen säännöllinen käyttö ylläpitää probiootti suojakerrosta suolessa.

1 – 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.
Mikrokapseloitu maitohappobakteerituote, joka on suunniteltu kestämään maha- ja sappihapot matkalla suolistoon (Microcell® -mikrokapselointi). Probiooteille on yleisesti asetettu tehokkaan päiväannoksen rajaksi 6,5 miljardia bakteeria. Yhdessä Acidophilus kapselissa on 10 miljardia elävää probioottibakteeria, 6,7 miljardia Lactobacillus acidophilus ja 1,3 miljardia Bifidobacterium bifidum - bakteeria. Kapselin kuori on valmistettu selluloosasta, eikä siinä ole eläinperäisiä aineita. Sopii vegaaneille ja vegetaristeille.
  • Nouto Postista (5,90 €)
  • Nouto varastolta (0 euroa) (0,00 €)
  • Päivätoimitus työpaikalle tai ovellesi (7,90 €)
  • Toimitus seuraavana iltana ovellesi (10,90 €)
  • SmartPost (5,90 €)
Biomed Acidophilus

24,90 €

2181,82 € / kg
1 kpl


Tila:
Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Tarvitsetko enemmän?Arvioi tuote:
Valitse tuotteelle mielestäsi oikea määrä tähtiä.


Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Turvallinen, suomalainen
Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksiin
Yli 100 € ostoon 10 € alennuskuponki
1.36722