Biomed Acidophilus Forte

Acidophilus Fortella on hyvä aloittaa suolisto-ongelmien hoito. Probioottinen ravintolisä tehostamaan hyvien bakteereiden määrää ja kasvua suolistossa. Acidophiluksen säännöllinen käyttö ylläpitää probiootti suojakerrosta suolessa.

Acidophilus Forte on mikrokapseloitu tuote, joka on suunniteltu kestämään maha- ja sappihapot matkalla suolistoon. Tuote sisältää ihmisperäisiä bakteereja. Monet markkinoilla olevat valmisteet ovat nautaperäisiä ja tarkoitettu alunperin meijeriteollisuuteen.

Ihmisperäisillä maitohappobakteerikannoilla on tehokkaampi kyky tarttua suoliston limakalvoille ja syrjäyttää haitalliset bakteerit. Yksi kapseli päivässä riittää ylläpitämään tehokkaasti hyvien bakteerien suojakerrosta suolessa.

Tuote sisältää Lactobacillus acidophilusta, joka on tärkein hyvistä bakteereista, se elää normaalisti ohutsuolessa. Se kykenee pitämään suoliston maitohappobakteerikannan terveenä ja auttaa tasapainottamaan suolistomikrobistoa.

Bifidobakterium bifidum ja Bifidobacterium lactis bakteerien on osoitettu tehostavan ruoansulatusjärjestelmän toimintaa. Ne vahvistavat luonnollista vastustuskykyä. Tuotteessa on lisäksi frukto-oligosakkarideja, jotka toimivat hyvien bakteerien kasvualustana.

- Pakkauskoko: 15 kaps

  • Brändi: Biomed

1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.
Mikrokapseloitu maitohappobakteerituote, joka on suunniteltu kestämään maha- ja sappihapot matkalla suolistoon (Microcell® -mikrokapselointi). Probiooteille on yleisesti asetettu tehokkaan päiväannoksen rajaksi 6,5 miljardia bakteeria. Yhdessä Acidophilus Forte kapselissa on 30 miljardia elävää probioottibakteeria.

Kapselin kuori on valmistettu selluloosasta, eikä siinä ole eläinperäisiä aineita. Sopii vegaaneille ja vegetaristeille.
  • Nouto varastolta (0 euroa) (0,00 €)
  • Nouto Postista (5,90 €)
  • SmartPost (5,90 €)
  • Päivätoimitus työpaikalle tai ovellesi (7,90 €)
  • Toimitus seuraavana iltana ovellesi (10,90 €)
Biomed Acidophilus Forte

21,90 €

381,82 € / kg
1 kpl


Tila:
Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Tarvitsetko enemmän?Arvioi tuote:
Valitse tuotteelle mielestäsi oikea määrä tähtiä.


Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Turvallinen, suomalainen
Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksiin
Yli 100 € ostoon 10 € alennuskuponki
1.2285