Biomed Green Kapseli

Vehnänoraassa on korkea proteiinipitoisuus. Se sisältää myös runsaasti aminohappoja. A-, K- ja E-vitamiinipitoisuudet korkeita, lisäksi C-vitamiinia sekä B-ryhmän vitamiineja. Huomattavat määrät kivennäisaineita, mm. kalsiumia, fosforia ja kaliumia. Hivenaineista kuparia, sinkkiä ja seleeniä. Runsaasti klorofylliä.

Spirulina sisältää kaikkia B-ryhmän vitamiineja, B12-vitamiinipitoisuus kolme kertaa korkeampi kuin maksan. Lisäksi runsaasti karotenoideja, merkittäviä määriä rautaa, fosforia, kaliumia, kuparia, mangaania, magnesiumia, sinkkiä ja seleeniä. Kaikki välttämättömät kahdeksan aminohappoa samassa suhteessa kuin kananmunassa. Monityydyttymättömiä rasvahappoja, etenkin linoli- ja linoleenihappoa sekä GLA:ta.

Chlorellan sisältämiä ravintoaineita: runsaasti proteiinia ja kaikkia välttämättömiä rasvahappoja, klorofylliä enemmän kuin missään muussa kasvikunnan tuotteessa. Huomattava määrä betakaroteenia ja B-12-vitamiinia sekä muita B-ryhmän vitamiineja. Sisältää myös K-vitamiinia sekä lukuisia eri kivennäisaineita.

- Pakkauskoko: 100 kaps

  • Brändi: Biomed

Tehokas ja helppo tapa siivota elimistö kuona-aineista ja virkistyä! Viherpuhdistuskuuri kasvikunnan parhaimpien ravinnepankkien avulla!

Kuurin kesto 25 päivää. Annostus: 2 kapselia 2 kertaa päivässä.
Vehnänorasmehu-spirulina-chlorellakapseli.
  • Nouto Postista (5,90 €)
  • Nouto varastolta (0 euroa) (0,00 €)
  • Päivätoimitus työpaikalle tai ovellesi (7,90 €)
  • Toimitus seuraavana iltana ovellesi (10,90 €)
  • SmartPost (5,90 €)
Biomed Green Kapseli

29,90 €

1035,71 € / kg
1 kpl


Tila:
Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Tarvitsetko enemmän?Arvioi tuote:
Valitse tuotteelle mielestäsi oikea määrä tähtiä.


Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Turvallinen, suomalainen
Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksiin
Yli 100 € ostoon 10 € alennuskuponki
1.29672