Bioteekin Punariisi+Q10

Auttaa hallitsemaan kolesterolia. Veren rasva-arvot mietityttävät useita suomalaisia. Kolesteroliarvojen lisäksi keskustellaan myös veren homokysteiinin määrästä. Nykytiedon mukaan alhainen veren homokysteiinipitoisuus on yhtä tärkeää verisuonten terveydelle kuin tasapainoinen veren kolesterolipitoisuus.

Kasvikset sisältävät veren rasva-arvoja tasapainottavan kuidun lisäksi antioksidantteja, jotka estävät kolesterolin haitallista hapettumista. Kokojyväviljasta saa kuidun lisäksi foolihappoa ja B6-vitamiinia, joilla yhdessä B12-vitamiinin kanssa on suotuisa vaikutus homokysteiinipitoisuuteen. Kovien eläinrasvojen sijasta kannattaa suosia kasvi- ja kalaöljyä, jotka tasapainottavat rasva-arvoja. Myös liikunta ja laihduttaminen ovat hyväksi. Terveellistä ruokavaliota voi täydentää punariisivalmisteella.

Bioteekin Punariisi+Q10 sisältää punariisin ja vitamiinien lisäksi sydämen, verisuonten ja lihasten hyvinvoinnille tärkeää ubikinonia (Q10). Punariisivalmistetta ja vitamiineja sisältävä ravintolisä, joka osana tasapainoista ruokavalioita auttaa hallitsemaan kolesterolia.

- Pakkauskoko: 60 kaps

  • Brändi: Bioteekki

2 kapselia 1 - 2 kertaa päivässä.Niellään kokonaisina runsaan veden kera. Valmisteen säännöllinen käyttö on suositeltavaa.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ravinnon korvikkeena. Valmistetta ei tule käyttää kolesterolia alentavien lääkkeiden kanssa tai raskauden aikana. Säilytetään huoneenlämmössä.
Punariisivalmiste (monascus purpureus-sienellä fermentoitu riisi), gelatiini (kapseli, farmaseuttinen laatu), ubikinoni-10 (ubidekarenoni), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi), b6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), foolihappoa, väriaine (titaanidioksidi, kapselinkuoressa), b12-vitamiini (syanokobalamiini).
  • Nouto Postista (5,90 €)
  • Nouto varastolta (0 euroa) (0,00 €)
  • Päivätoimitus työpaikalle tai ovellesi (7,90 €)
  • Toimitus seuraavana iltana ovellesi (10,90 €)
  • SmartPost (5,90 €)
Bioteekin Punariisi+Q10

13,90 €

1 kpl


Tila:
Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Tarvitsetko enemmän?


Käynnit:
#133


Arvioi tuote:
Valitse tuotteelle mielestäsi oikea määrä tähtiä.


Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Turvallinen, suomalainen
Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksiin
Yli 100 € ostoon 10 € alennuskuponki
1.28758