Bodyflex Collagen NivelShot 500 ml

Kollageeni on luonnollinen ainesosa, sidekudoksen ja luuston pääproteiini, jonka avulla elimistö varmistaa nivelten ja luuston uudismuodostusta. Rustot ja jänteet koostuvat pääosin kollageenista. Elimistö valmistaa kollageenia itse, mutta ikääntyessämme kollageenin tuotanto laskee voimakkaasti, mikä saattaa aiheuttaa ruston ohenemista. Päivittäinen kollageenilisä edistää nivelten joustavuutta ja niiden hyvinvointia. Bodyflex Collagen NIvelshot sisältää myös B-vitamiineja sekä magnesiumia, joka edistää lihasten normaalia toimintaa.

Peptan on 1. tyypin kollageeni, jota on elimistössä erityisesti ihossa, nivelissa ja luustossa. Peptan on 97-prosenttisesti proteiinia muodossa, joka imeytyy elimistöön tehokkaasti ja on elimistön hyväksikäytettävissä.

  • Brändi: Hankintatukku

.
Vesi, Hydrolysoitu Peptan P kollageeni (sika), sakeuttamisaine E422, mustaherukkatiiviste (ribes nigrum), magnesiumsitraatti, säilöntäaineet E202 ja E211, dekspantenoli, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, natriumriboflaviini-5'-fosfaatti Tuote on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton
  • Nouto Postista (5,90 €)
  • Nouto varastolta (0 euroa) (0,00 €)
  • Päivätoimitus työpaikalle tai ovellesi (7,90 €)
  • Toimitus seuraavana iltana ovellesi (10,90 €)
  • SmartPost (5,90 €)
Bodyflex Collagen NivelShot 500 ml

19,90 €

1 kpl


Tila:
Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Tarvitsetko enemmän?


Käynnit:
#152


Arvioi tuote:
Valitse tuotteelle mielestäsi oikea määrä tähtiä.


Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Turvallinen, suomalainen
Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksiin
Yli 100 € ostoon 10 € alennuskuponki
1.48375