Carnomax 600 mg Extra Strong 60 tabl.

Karnosiini on kahden aminohapon, alaniinin ja histiidiinin, muodostama dipeptidi. Vesiliukoinen karnosiini vaikuttaa monipuolisesti koko kehossa ja sen tiedetään toimivan yhdessä muun muassa E-vitamiinin kanssa. Karnosiinin vaikutusalueet elimistössä ovat iho, sydän, lihakset, munuaiset, maksa ja aivot. E-vitamiini on tärkeä antioksidantti, joka suojaa soluja hapettumisstressiltä antaen elimistölle elinvoimaa ja nuorekkuutta.

Karnosiini on superantioksidantti ja monipuolinen vanhenemisen hidastaja. Karnosiini estää soluille haitallista ns. hapetusstressiä. Karnosiini suojaa solujen proteiineja ja rasvoja sekä DNA:ta ja toimii yhteistyössä mm. E-vitamiinin kanssa solujen toimintakyvyn ja nuorekkuuden säilyttämiseksi.

Carnomax 600 mg Extra Strong tukee aktiivista elämäntapaa ja sopii erityisesti urheilijoille, kuntoilijoille ja ikääntyville.

  • Brändi: Hankintatukku

Aikuisille 1-2 tablettia päivässä runsaan nestemäärän kera.
L-karnosiini, Paakkuuntumisenestoaineet E 460 ja E 551, DL-alfa-tokoferoliasetaatti, Pintakäsittelyaine E 470b. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, sopii jatkuvaan käyttöön.
  • Nouto Postista (5,90 €)
  • Nouto varastolta (0 euroa) (0,00 €)
  • Päivätoimitus työpaikalle tai ovellesi (7,90 €)
  • Toimitus seuraavana iltana ovellesi (10,90 €)
  • SmartPost (5,90 €)
Carnomax 600 mg Extra Strong 60 tabl.

29,90 €

(norm. 33,90 €)
1 kpl


Tila:
Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Tarvitsetko enemmän?


Käynnit:
#256


Arvioi tuote:
Valitse tuotteelle mielestäsi oikea määrä tähtiä.


Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Turvallinen, suomalainen
Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksiin
Yli 100 € ostoon 10 € alennuskuponki
2.18574