Diagnoosikirja: Sinun täytyy nyt vain elää tämän kanssa. Ei kiitos.

Lääketieteellisestä edistyksestä huolimatta nykyajan ilmiöt ovat tuoneet mukanaan monia sairauksia, joita emme kykene parantamaan.

Viittaamme tällä tyypillisiin sivistysmaiden sairauksiin: väsyneisyydestä, univaikeuksista, ylipainosta, ihoongelmista ja allergioista aina vakaviin kroonisiin sairauksiin kuten diabetekseen, sydän- ja verisuonitauteihin, mahasuolikanavan tauteihin, ja koko autoimmuunisairauksien kirjoon.

Pääsyy tähän (usein esiintyvän henkisen suunnan puutteen lisäksi) on vakava kehon entsyymiryhmien puutostila (kutsutaan myös alhaiseksi entsyymitasoksi), joka häiritsee ihmisen säätelyjärjestelmää. Seurauksena on, että solujen biologiset akut tyhjenevät, ja tämä on lopun alkua.

Lääkärit, täydentävien hoitomuotojen harjoittajat ja eläinlääkärit ovat raportoineet erinomaisista hoitotuloksista, joita on saatu NESTEMÄISTEN BIOSAATAVIEN ENTSYYMIEN käytöstä potilaan holistisessa hoidossa. Valmistusmenetelmä on suojattu Euroopan patenttiviraston patentilla numero 1153549.

Tämä hoitomuoto, jota voidaan käyttää sekä sisäisesti että ulkoisesti, auttaa ihmisiä ja eläimiä palauttamaan alhaiset entsyymitasot terveellisille tasoille nopeasti. Solujen energiatuotantolaitokset tuottavat tarvittavan määrän energiaa ja lataavat akkujamme tuntuvasti. Keho pystyy jälleen säätelemään itseään, mikä tarkoittaa paranemista.

Myös hammaslääkärit ovat kertoneet kivun lievittyneen ja paranemisen nopeu­tuneen. Sekä kosmetiikan että jalkojenhoidon alalla käytetään jo nestemäisiä biosaatavia entsyymejä “sisäpiirin vinkkinä”.

- Kirjailijat: Dr Karl-Heinz Blank, Ekkehard Arnd Wittich Scheller, Johannes Aaron Seidler, Dr. med. vet Lothar Knopf, Dr. Axel Kohler
  • Nouto varastolta (0 euroa) (0,00 €)
  • Nouto Postista (5,90 €)
  • SmartPost (5,90 €)
  • Päivätoimitus työpaikalle tai ovellesi (7,90 €)
  • Toimitus seuraavana iltana ovellesi (10,90 €)
Diagnoosikirja: Sinun täytyy nyt vain elää tämän kanssa. Ei kiitos.

9,90 €

1 kpl


Tila:
Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Tarvitsetko enemmän?


Arvioi tuote:
Valitse tuotteelle mielestäsi oikea määrä tähtiä.


Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Turvallinen, suomalainen
Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksiin
Yli 100 € ostoon 10 € alennuskuponki
1.12968