Frantsilan Suomi Savisuikula

Hyvin käteen sopiva yrttinen Savisuikula-pala kuorii ihoa hellävaraisesti poistaen kuolleet solut tehden ihon pehmeäksi ja kuulaaksi. Samalla monet erilaiset hyödylliset mineraalit ja yrttien tehoaineet syväpuhdistavat ihoa ja elvyttävät aineenvaihduntaa.

Antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta sitä arvostetaan erityisesti finnien ja epäpuhtaan ihon hoidossa.

- Pakkauskoko: 250 g

Argilla (mineraali savi) Trifolium pratense (puna-apilan kukka, jauhe)*, Prunella vulgaris (niittyhumala, jauhe)*, Plantago spp. (piha- ja heinäratamon lehti, jauhe)*. Luomua*.

Kyseinen hoitosavi on mineraalisavea, joka on sedimentoitunut vuosituhansien aikana kyrönlahtelaisen puhtaan metsäpuron pohjaan. Se on rapautunut graniitista, maasälvästä, kiilteistä ja muista savimineraaleista ja sisältää näin ollen erittäin runsaasti tärkeitä kivennäis- ja hivenaineita. Hoitosavi on tutkittu geologisesti ja havaittu puhtaaksi.Saveen on lisätty hoitavia ja ihoa elvyttäviä yrttijauheita.

Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä mitään säilöntäaineita.

  • Brändi: Frantsila

Kostuta Savisuikula ja hiero märälle vartalon iholle saunan tai suihkun yhteydessä. Anna vaikuttaa iholla 15minuuttia. Huuhtele ja kuivaa iho lopuksi.

Iho on hyvä öljytä käytön jälkeen, sillä savi voi kuivattaa ihoa. Käytön jälkeen anna suikulan kuivua alustallaan seuraavaa käyttökertaa varten. Ei suositella kasvoille.
  • Nouto Postista (5,90 €)
  • Nouto varastolta (0 euroa) (0,00 €)
  • Päivätoimitus työpaikalle tai ovellesi (7,90 €)
  • Toimitus seuraavana iltana ovellesi (10,90 €)
  • SmartPost (5,90 €)
Frantsilan Suomi Savisuikula

11,90 €

1 kpl


Tila:
Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Tarvitsetko enemmän?Arvioi tuote:
Valitse tuotteelle mielestäsi oikea määrä tähtiä.


Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Turvallinen, suomalainen
Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksiin
Yli 100 € ostoon 10 € alennuskuponki
1.49741