Mezina Konjak, 90 kpl

Konjak on valmistettu vesiliukoisesta morphophallus konjac -juurimukulan kasvikuidusta. Tämä glucomannan kuitu imee vettä jopa 300 %. Ennen ruokailua nautittuna se täyttää vatsaa, jolloin laihduttajan on helppo pienentää aterioiden annoskokoa. Yhdessä makeanhimoa hillitsevän kromin kanssa Konjak on erittäin tehokas ravintolisä painonpudotukseen ja ohjaa pysyvään ruokailutapojen muutoksiin. Konjak täyttää vatsaa ja pitää olon kylläisenä, ylläpitää hyvää suolentoimintaa laihdutettaessa ja opettaa pienentämään aterioiden annoskokoa. Konjakin kromi tasaa verensokerin vaihtelua, hillitsee napostelua ja vähentää makeanhimoa ja tukee hyviä kolesteroliarvoja.

Konjak tehostaa painonpudotusta jopa 60 %.

EU:n elintarviketurvallisuusvirasto on tieteellisten tutkimustulosten perusteella hyväksynyt, että glucomannan-kuitu tehostaa painonpudotusta yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa.Konjakin avulla painonpudotus on jopa 60 % suurempi kuin pelkällä ruokavaliolla eli jokaista pudotettua painokiloa kohti voi pudottaa jopa 1,6 kg.

  • Brändi: Mezina

2 tablettia ½ tuntia ennen päivän kolmea pääateriaa. Nautittava runsaan veden kera (1-2 lasillista)
Glucomannan (Konjak-juuri/Amorphophallus konjac K. Koch) Ttäyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, piidioksidi, rasvahapppojen magnesiumsuola) mineraali (kromipikolinaatti, pintakäsittelyaine (sellakka)
  • Nouto Postista (5,90 €)
  • Nouto varastolta (0 euroa) (0,00 €)
  • Päivätoimitus työpaikalle tai ovellesi (7,90 €)
  • Toimitus seuraavana iltana ovellesi (10,90 €)
  • SmartPost (5,90 €)
Mezina Konjak, 90 kpl

24,90 €

1 kpl


Tila:
Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Tarvitsetko enemmän?


Käynnit:
#336


Arvioi tuote:
Valitse tuotteelle mielestäsi oikea määrä tähtiä.


Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Turvallinen, suomalainen
Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksiin
Yli 100 € ostoon 10 € alennuskuponki
3.99093