New Nordic Hair Volume

Hair Volume™ tabletit auttavat ylläpitämään tervettä hiustenkasvua ja hiusten tuuheutta.

Sisältää hiusten ja kynsien kasvua edistäviä sekä iholle tärkeitä ravintoaineita. Tabletit tukevat hiustenkasvua, lisäten hiusten volyymiä ja vähentäen hiustenlähtöä.

Hyödyt:
- Hair Volume™ sisältää omenasta saatavaa proantosyanidi B2 flavonoidia, jolla on todettu hiustenkasvua lisäävä vaikutus.
- Proantosyanidi B2 stimuloi hiustupen epiteelisoluja.
- Tabletit sisältävät myös hiusten kasvuun tarvittavia ja sitä parantavia mineraaleja ja hivenaineita vähentäen näin hiusten ohenemista.
- Hiusten ajoittainen harveneminen on yleistä ja normaalia ja saattaa johtua stressitason vaihteluista, hormonitasapainon tai ruokailutottumusten muutoksista, jotka kaikki vaikuttavat hiusten kasvusykliin.
- Pakkauskoko: 30 tabl

  • Brändi: New Nordic

1 tabletti päivässä nesteen kera aterian yhteydessä. Parhaan tuloksen saa käyttämällä tuotetta vähintään 3 kuukauden ajan.

Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Raskaana olevien tulee neuvotella tuotteen käytöstä asiantuntijan kanssa.
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), omenauute (Malus domestica, Borkh.), hirssiuute (Panicum miliaceum, L.), peltokorteuute (Equisetum Arvense, L.), vitamiineja (kalsium-D-pantotenaatti, D-biotiini.), L-kysteiini, L-metioniini.

1 tabl sisältää: omenauutetta (Malus domestica, Borkh) 300 mg, hirssiuutetta (Panicum miliaceum L) 250 mg, peltokorteuutetta (Equisetum arvense, L) 200 mg.
  • Nouto Postista (5,90 €)
  • Nouto varastolta (0 euroa) (0,00 €)
  • Päivätoimitus työpaikalle tai ovellesi (7,90 €)
  • Toimitus seuraavana iltana ovellesi (10,90 €)
  • SmartPost (5,90 €)
New Nordic Hair Volume

26,90 €

46,43 € / kg
1 kpl


Tila:
Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Tarvitsetko enemmän?


Käynnit:
#37


Arvioi tuote:
Valitse tuotteelle mielestäsi oikea määrä tähtiä.


Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Turvallinen, suomalainen
Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksiin
Yli 100 € ostoon 10 € alennuskuponki
1.20206