New Nordic Melissa Dream 120 tabl

Melissa Dream™ on kokoelma yrttejä, kivennäisiä ja vitamiineja, joiden tiedetään helpottavan paitsi unentuloa, myös levottomia jalkoja, lihaskramppeja ja suonenvetoa. Valmiste helpottaa nukahtamista, rentouttaa ja parantaa unen laatua. Ei aiheuta väsymystä seuraavaksi päiväksi.

Pääraaka-aineena on sitruunamelissa, jonka, sisältämien eteeristen öljyjen kuten neraali ja geraniaali ja sitraali tiedetään vaikuttavan erityisesti hermostoperäisiin vaivoihin rentouttavasti ja kouristuksia laukaisevasti.

Kamomilla on tuttu jo egyptiläisten hieroglyfeistä ja muinaisen Kreikan ja Rooman ajoilta, jolloin sitä käytettiin rauhoittamaan, hoitamaan tulehduksia niin iholla kuin hengitysteissäkin ja helpottamaan vatsaoireita. Kasvin sisältämät atsuleeni ja bisabololi rauhoittavat erityisesti stressivatsaa, poistavat tulehduksia ja laukaisevat kramppeja.

Hermosto ja lihakset tarvitsevat lisäksi B-ryhmän vitamiineja ja magnesiumia toimiakseen tasapainoisesti. Näitä molempia ravintoaineita on lisätty Melissaan suositellun päiväannoksen mukaiset määrät.

Vihreän teen sisältämä L-teaniini lisää aivojen dopamiini- ja GABA -pitoisuuksia. Nämä välittäjäaineet aikaansaavat rentoutuneen hyvänolon tunteen. L-teaniini vaikuttaa n. 30-40 min nauttimisen jälkeen.

- Pakkauskoko: 120 tabl (120.4 g)

  • Brändi: New Nordic

2 tablettia päivässä tunti ennen nukkumaanmenoa (Ensimmäisen kahden viikon ajan annostus voi olla 3 tablettia tunti ennen nukkumaanmenoa.)

Ei raskaana oleville, imettäville äideille eikä alle 11-vuotiaille lapsille.Ei sisällä keinotekoisia väri- ja aromiaineita. Sopii vegetaristeille, vegaaneille ja diabeetikoille.
Sitruunamelissanlehtiuute (Melissa officinalis L.), täyteaineita (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), magnesiumoksidi, kamomillankukkauute (Matricaria chamomilla L.), L-teaniini, stabilointiaine (silloitettu natriumkarbonaatti).

yksi tabletti sisältää: sitruunamelissa (Melissa officinalis L.) 10:1 600 mg, kamomillauute (Matricaria chamomilla L.) 5:1 200 mg, L-teaniini 134 mg, tiamiini (B1) 1,0mg (70%)*, B6-vitamiini 1,3mg (65%)*, B12-vitamiini 0,7µg (70%)*, Niasiini 12mg (67%)*, Magnesium 200mg (67%)*.

*) päivän saantisuosituksesta.
  • Nouto varastolta (0 euroa) (0,00 €)
  • Nouto Postista (5,90 €)
  • SmartPost (5,90 €)
  • Päivätoimitus työpaikalle tai ovellesi (7,90 €)
  • Toimitus seuraavana iltana ovellesi (10,90 €)
New Nordic Melissa Dream 120 tabl

46,90 €

298,70 € / kg
1 kpl


Tila:
Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Tarvitsetko enemmän?Arvioi tuote:
Valitse tuotteelle mielestäsi oikea määrä tähtiä.


Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Turvallinen, suomalainen
Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksiin
Yli 100 € ostoon 10 € alennuskuponki
1.30066