New Nordic Skin Care Collagen Filler

Skin Care™ tableteissa on kaloista saatavaa kollageenia (tyyppiä 1), joka on hyvin samanlaista kuin mitä ihossamme on luonnostaan. Valmiste sisältää myös granaattiomenaa, tomaattia ja astaksantiinia (luonnollinen karotenoidi). C-vitamiini edistää sekä solujen suojautumista hapettumisstressiltä että normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Hyvä kollageenituotanto ylläpitää ihon kimmoisuutta ja ennaltaehkäisee ryppyjä.

  • Brändi: New Nordic

Alle 40 vuotiaat: 2 tablettia päivässä. Yli 40 vuotiaat: 3 tablettia päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ei alle 11-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille ilman terveysalan ammattilaisen lupaa. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kollageeni (kalasta), granaattiomenauute (Punica granatum L.) leväuute (Haematococcus pluvialis Floutou.), tomaattiuute (Lycopersicum escalentum L.) C-vitamiini (askorbiinihappo), pintakäsittelyaineita (hydroksipropyylimetyyliselluloosa , rasvahappojen magnesiumsuolat, talkki) sakeuttamisaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), väriaineita (punajuuri, karamelli), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi), mustapippuriuute (Piper nigirum L.)
  • Nouto Postista (5,90 €)
  • Nouto varastolta (0 euroa) (0,00 €)
  • Päivätoimitus työpaikalle tai ovellesi (7,90 €)
  • Toimitus seuraavana iltana ovellesi (10,90 €)
  • SmartPost (5,90 €)
New Nordic Skin Care Collagen Filler

33,90 €

1 kpl


Tila:
Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Tarvitsetko enemmän?


Käynnit:
#44


Arvioi tuote:
Valitse tuotteelle mielestäsi oikea määrä tähtiä.


Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Turvallinen, suomalainen
Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksiin
Yli 100 € ostoon 10 € alennuskuponki
1.33655