New Nordic Skin Care Perfect Tan

Skin Care™ Perfect Tan on ainutlaatuinen aurinkotabletti, joka auttaa ylläpitämään ihon normaalia väritystä kun olet jo ruskettunut. Perfect Tan on uuden sukupolven aurinkotabletti ja ravintolisä. Tabletti sisältää mandariiniuutetta, pomelouutetta, kaprisuutetta ja mustapippuriuutetta. Perfect Tan sisältää myös kuparia, joka edistää ihon normaalia pigmentoitumista. C-vitamiini edistää sekä solujen suojautumista hapettumisstressiltä että normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Näin ollen iho saa suojaa auringonvalon vanhentavalta vaikutukselta ja vapailta radikaaleilta. Perfect Tan ei korvaa aurinkorasvoja ja sitä tulisi aina käyttää sopivan aurinkosuojakertoimen kanssa.
2 tablettia päivässä veden kanssa aterian yhteydessä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, aloita Perfect Tan tuotteen käyttö 4 viikkoa ennen kuin otat aurinkoa ja jatka sen käyttöä 1 kuukauden ajan sen jälkeen ylläpitääksesi rusketustasi. Käytä aina sopivaa aurinkosuojakerrointa ottaessasi aurinkoa. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ei alle 11-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille ilman terveysalan ammattilaisen lupaa. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa..
täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), kaprisuute (Capparis sinosa L.), pomelouute (Citrus grandis L.), mandariiniuute (Citrus reticulata Blanco), C-vitamiini (askorbiinihappo), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki, rasvahappojen magnesiumsuolat), mustapippuriuute (Piper nigirum L.), sakeuttamisaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi), väriaineita (punajuuri, riboflaviini), mandariiniöljy (Citrus Reticulata Blanco), kivennäisaine (kuparisulfaatti).
  • Nouto varastolta (0 euroa) (0,00 €)
  • Nouto Postista (5,90 €)
  • SmartPost (5,90 €)
  • Päivätoimitus työpaikalle tai ovellesi (7,90 €)
  • Toimitus seuraavana iltana ovellesi (10,90 €)
New Nordic Skin Care Perfect Tan

31,90 €

1 kpl


Tila:
Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Tarvitsetko enemmän?


Käynnit:
#3

Arvioi tuote:
Valitse tuotteelle mielestäsi oikea määrä tähtiä.


Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Turvallinen, suomalainen
Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksiin
Yli 100 € ostoon 10 € alennuskuponki
1.13184