Tri Tolosen Ubikinon 100 mg, 180 kaps

Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on vitamiinin kaltainen yhdiste, jota esiintyy elimistön kaikissa soluissa. Sen tuotanto vähenee voimakkaasti noin 30 vuoden iästä alkaen. Ubikinon on erityisen tärkeää statiineita, eli kolesterolilääkkeitä sekä e-pillereitä käyttäville sekä migreenistä kärsiville.

Tohtori Tolosen Ubikinon valmistetaan tupakkakasvista uutetusta solanesolista. Solanesol on triseskviterpenoidinen alkoholi, jota on tupakan ja muidenkin Solanaceae-suvun kasvien pintavahassa. Uuttamiseen käytetyllä menetelmällä saadaan puhtainta ja väkevintä solanesolia. Menetelmä säilyttää uutteen helposti haihtuvat ja lämpöherkät ainesosat sekä raaka-aineen aidot luonnolliset ainesosat. (Huom! uute ei sisällä tupakkaa.) Solanesolia käytetään K-vitamiinin johdannaisten ja ubikinonin eli koentsyymi Q10:n valmistuksessa. Menetelmä on 100 prosenttisesti luonnollinen (ei synteettinen).
1-2 kapselia (100-200 mg), ellei terveydenhuollon ammattihenkilö suosittele suurempaa annosta. Ubikinoni on rasvaliukoinen yhdiste, joka imeytyy vereen parhaiten yhdessä ravintorasvojen kanssa. Siksi suosittelemme ottamaan kapselit kalaöljyn tai rasvaa sisältävän aterian kera. .
Auringonkukkaöljy, liivate, ubikinoni, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), värit (rautaoksidit).
  • Nouto Postista (5,90 €)
  • Nouto varastolta (0 euroa) (0,00 €)
  • Päivätoimitus työpaikalle tai ovellesi (7,90 €)
  • Toimitus seuraavana iltana ovellesi (10,90 €)
  • SmartPost (5,90 €)
Tri Tolosen Ubikinon 100 mg, 180 kaps

52,90 €

1 kpl


Tila:
Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Tarvitsetko enemmän?


Käynnit:
#90

Arvioi tuote:
Valitse tuotteelle mielestäsi oikea määrä tähtiä.


Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Turvallinen, suomalainen
Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksiin
Yli 100 € ostoon 10 € alennuskuponki
2.27745