Via Naturale Hyvän Olon Arginiini +K2, 60 tabl

Homokysteiini on elimistössä muodostuva aminohappo. Sitä syntyy ravinnossa saadusta metioniini-nimisestä aminohaposta. Homokysteiinin tehtäviä elimistössä ei tunneta tarkasti. Tiedetään, että elimistö voi hajottaa sen takaisin metioniiniksi mikäli foolihappoa sekä B6- ja B12-vitamiinia on tarjolla. Veren homokysteiinipitoisuuksia voidaan normalisoida lisäämällä B6- ja B12-vitamiininen sekä foolihapon päivittäistä saantia joko ravinnosta tai ravintolisien avulla. B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa.

K-vitamiinit ovat ryhmä luonnossa esiintyviä samankaltaisia aineita, joita tarvitaan ylläpitämään veren normaalia hyytymistä. Ne ovat välttämättömiä myös kalsiumin kiinnittymiseen luustoon. Joidenkin lääkäreiden ja tutkijoiden mielestä ravinnosta saatava kalsium voi aiheuttaa verisuonten kalkkeutumista ja ahtauttaa verisuonia, ellei samanaikaisesti saada riittävästi sitä verenkierrosta poistavaa ja luustoon sitovaa K-vitamiinia. Tässä ominaisuudessa soijaa hapattamalla syntyvä K2 on kasveissa olevaa K1-vitamiinia tehokkaampi. K-vitamiini edistää veren normaalia hyytymistä sekä luiden pysymistä normaalina.

  • Brändi: Via Naturale

2 tablettia vuorokaudessa.
L-arginiinihydrokloridi, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosajauhe, kroskarmelloosi), menakinonivalmiste (K2-vitamiini), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), B6-vitamiini, B12-vitamiini, foolihappo.
  • Nouto Postista (5,90 €)
  • Nouto varastolta (0 euroa) (0,00 €)
  • Päivätoimitus työpaikalle tai ovellesi (7,90 €)
  • Toimitus seuraavana iltana ovellesi (10,90 €)
  • SmartPost (5,90 €)
Via Naturale Hyvän Olon Arginiini +K2, 60 tabl

16,90 €

(norm. 20,90 €)
1 kpl


Tila:
Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Tarvitsetko enemmän?


Käynnit:
#32


Arvioi tuote:
Valitse tuotteelle mielestäsi oikea määrä tähtiä.


Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Turvallinen, suomalainen
Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksiin
Yli 100 € ostoon 10 € alennuskuponki
1.2743