Via Naturale Vihreä Tee & Vihreä Kahvi

Vihreä Tee - Vihreä Kahvi on ruokavaliota tukeva painonhallintavalmiste. Se vaikuttaa sokereiden, nopeasti imeytyvien hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihduntaan.

Rajoittamalla niiden imeytymistä vähenee henkilön energian saanti ja veren glukoositaso laskee. Sen seurauksen elimistö aktivoi omien rasvakudostensa käytön energianlähteenä, jolloin rasvakudokset alkavat pienentyä ja henkilö laihtua. Rasvakudosta ei myöskään muodostu lisää eikä henkilö liho.

Vihreä Tee - Vihreä Kahvi -vamiste ei vähennä lihaskudosta. Tuote sopii erinomaisesti myös karppausta ja Dukan dieettiä tukevaksi valmisteeksi.

- Pakkauskoko: 30 tabl

  • Brändi: Via Naturale

Yksi tabletti päivässä veden kera vähän ennen pääateriaa.

Annos sis. 180 mg bioaktiivista klorogeenihappoa ja 235 mg katekiineja, joista 180 mg EGCG. Tuotetta voi käyttää joko kuuriluonteisesti nopeaan painonpudotukseen tai jatkuvasti estämään lihomista ja torjumaan jojoilmiö.

Tuotetta ei suositella henkilöille, joilla on vatsahaava tai jotka ovat raskaana tai imettävät.
Vihreä kahvipapu-uute, vihreä tee-uute, mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuola, Opadry II (maltodekstriini, propyleeniglykoli, hydoksipropyyliselluloosa), titaanioksidi, piidioksidi, polyvinyylipyrrolidoni, kinoliinikeltainen.

Tuote on lähes kofeiiniton, mutta saattaa sisältää erittäin vähäisen määrän kofeiinia. Ohjeen mukaan käytettäessä tuote ei yleensä aiheuta kofeiinin kaltaisia sivuoireita kuten ärtymystä, verenpaineen nousua, unettomuutta tai vapinaa tai muita keskushermostoon liittyviä ärsytysoireita, mutta hyvin herkkien henkilöiden tulee asia huomioida.
  • Nouto varastolta (0 euroa) (0,00 €)
  • Nouto Postista (5,90 €)
  • SmartPost (5,90 €)
  • Päivätoimitus työpaikalle tai ovellesi (7,90 €)
  • Toimitus seuraavana iltana ovellesi (10,90 €)
Via Naturale Vihreä Tee & Vihreä Kahvi

14,90 €

1 kpl


Tila:
Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Tarvitsetko enemmän?


Käynnit:
#54


Arvioi tuote:
Valitse tuotteelle mielestäsi oikea määrä tähtiä.


Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Turvallinen, suomalainen
Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksiin
Yli 100 € ostoon 10 € alennuskuponki
1.15768