Voimaruoka Chian siemenet 250 g

Voimaruoka Chian siemenet lisäävät ruokavalioosi proteiinia ja kuituja sekä hyviä rasvoja. Chian siemenet geeliytyvät nopeasti nesteeseen sekoitettuna. Käytä esim. chiapuuroon ja smoothieen.

Chia (Salvia Hispanica) sisältää lihasmassan kasvua ja säilymistä edistävää proteiinia, omega-3- ja 6-rasvahappoja sekä vitamiineja ja hivenaineita. Saat niillä helpoista ruokaisaa rakennetta puuroon, smoothieen tai jugurttiin. Chian auttaa pysymään kylläisenä ja sen kuidut huolehtivat vatsan toiminnasta.Chia (Salvia Hispanica) sisältää lihasmassan kasvua ja säilymistä edistävää proteiinia, omega-3- ja 6-rasvahappoja sekä vitamiineja ja hivenaineita. Saat niillä helpoista ruokaisaa rakennetta puuroon, smoothieen tai jugurttiin. Chian auttaa pysymään kylläisenä ja sen kuidut huolehtivat vatsan toiminnasta.Chia (Salvia Hispanica) sisältää lihasmassan kasvua ja säilymistä edistävää proteiinia, omega-3- ja 6-rasvahappoja sekä vitamiineja ja hivenaineita. Saat niillä helpoista ruokaisaa rakennetta puuroon, smoothieen tai jugurttiin. Chian auttaa pysymään kylläisenä ja sen kuidut huolehtivat vatsan toiminnasta.

Ravintoarvot per 100 g: Energiaa 1832 kJ/444 kcal, Rasvaa 31 g (josta tyydyttynyttä rasvaa 4 g), Hiilihydraatteja 5 g (josta sokereita < 1 g), Ravintokuitua 34 g, Proteiinia 21 g, Suolaa 0 g, Omega-3-rasvahappoja 18 g, Omega-6-rasvahappoja 5,8 g.

  • Brändi: Suomen Voimaruoka

Chian siemeniä nautitaan usein runsaskuituisena ja ravintorikkaana geelinä, jota voi lusikoida smoothien, jugurtin tai puuron joukkoon. Ohje: laita siemenet likoamaan veteen (siemeniä ja nestettä 1:10) tai muuhun nesteeseen 15–60 minuutiksi, jolloin seos hyytyy valmiiksi. Nopean chiapuuron saat liottamalla siemenet maitopohjaan ja lisäämällä makeutuksen tai esim. tuoreita marjoja. Suositeltu vuorokausiannos on 15 g (n. 3 rkl). Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.
  • Nouto Postista (5,90 €)
  • Nouto varastolta (0 euroa) (0,00 €)
  • Päivätoimitus työpaikalle tai ovellesi (7,90 €)
  • Toimitus seuraavana iltana ovellesi (10,90 €)
  • SmartPost (5,90 €)
Voimaruoka Chian siemenet 250 g

9,90 €

36,00 € / kg
1 kpl


Tila:
Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Tarvitsetko enemmän?Arvioi tuote:
Valitse tuotteelle mielestäsi oikea määrä tähtiä.


Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Turvallinen, suomalainen
Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksiin
Yli 100 € ostoon 10 € alennuskuponki
2.33978