Voimaruoka Opti-MSM 300 g

MSM on luontainen rikkiyhdiste, jota esiintyy jokaisessa ihmiskehon solussa. Rikkiä on kehossamme rakennusaineena mm. hiuksissa ja kynsissä sekä nivelissä ja sidekudoksissa.

OptiMSM:nia suositellaan urheilijoille, aktiiviliikkujille, ikääntyville ja hiusten-, ihon- kynsien- ja nivelten hyvinvointiin. Voimaruuan MSM-jauheen valmistaa OptiMSM:niksi yhdysvaltalainen Bergstrom Nutrition nelinkertaisella tislausmenetelmällä. OptiMSM-jauhetta pidetään maailman laadukkaimpana MSM:na sen puhtauden (99,8 %) vuoksi.

  • Brändi: Suomen Voimaruoka

ohjeet###Suositeltava vuorokausiannos on 1 tl - 1 rkl päivässä (1–8 g ). Ota OptiMSM:a pieninä kerta-annoksina, esimerkiksi 1 tl aamulla ja 1 tl illalla nesteeseen sekoitettuna. C-vitamiini parantaa OptiMSM-jauheen imeytymistä, joten jauheen kanssa kannattaa nauttia esimerkiksi C-vitamiinipitoisia mehuja, marjoja tai hedelmiä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Tuotetta käytetään maksimissaan noin puoli vuotta kerrallaan. Jos olet raskaana tai imetät, keskustele lääkärisi kanssa ennen tuotteen käytön aloittamista.
  • Nouto varastolta (0 euroa) (0,00 €)
  • Nouto Postista (5,90 €)
  • SmartPost (5,90 €)
  • Päivätoimitus työpaikalle tai ovellesi (7,90 €)
  • Toimitus seuraavana iltana ovellesi (10,90 €)
Voimaruoka Opti-MSM 300 g

13,90 €

43,33 € / kg
1 kpl


Tila:
Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Tarvitsetko enemmän?


Käynnit:
#42


Arvioi tuote:
Valitse tuotteelle mielestäsi oikea määrä tähtiä.


Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Turvallinen, suomalainen
Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksiin
Yli 100 € ostoon 10 € alennuskuponki
1.13654